Ustaların tercih ettiği marka; İzoset

Ustaların tercih ettiği marka; İzoset

İzoset Mantolama ve İzolasyon Firması, yurtiçi ve yurtdışına yaptığı satışlarla günden güne büyüyerek, kaliteli üretim ve imalatıyla inşaatların vazgeçilmez markası olma yolunda emin adımlarla yürüyor. İzoset Mantolama ve İzolasyon Firması Yönetim Kurulu Üyesi
Serdar Badem, sıcak ve soğuğa dayanıklı sistemlerle, dünya markası olmayı hedeflediklerini söyledi.

İzoset Mantolama sistemleri firmasının, 2011 yılında Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 2. Etapta bin metrekare kapalı ve 2 bin 500 metrekare açık olmak üzere toplam 5 bin 500 metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten Badem, "Yüzde 100 kapasite ile yıllık 220 bin metreküp üretim kapasitesine sahip fabrikamızda ürettiğimiz ürünler, ülke çapında kalitesiyle yer edinmiş durumdadır. Ürünlerimizi , Türkiye iç piyasası başta olmak üzere Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler'e ihracat yapmaktayız" dedi.

Fabrikada ürettikleri ürünlerle ilgili bilgi veren Badem, "Yalıtım malzemelerinin yanı sıra İzoset manto, dış cephe yalıtım sistemleri ile sıvalı dış cephe sektörüne yönelik bütünleşik sistem çözümleri de sunmaktadır. Tesislerinde İzoset ısı yalıtım strafor levha üretimi, EPS, mantolama dış cephe paket sistemleri üretimlerini ve satışını bir araya toplamıştır" diye konuştu.

Sıcak ve soğuğa karşı koruma sağlayan ürün çeşitliliği ve kaliteleriyle yurtiçinde ve yurt dışındaki inşaatların vazgeçilmesi haline geldiklerini anlatan Badem, şunları söyledi:
"Bugün ülkemizde sıcağa, soğuğa, karşı koruma sağlayan geniş ürün yelpazesi ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yalıtım sektöründe liderliği hedefliyoruz. Küreselleşen dünya standartlarına uygun olarak müşterilerinin talep ve beklentilerini zamanında ve çevreci bir yaklaşımla karşılıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti ilk plandadır. Bunun için İzoset, 15 Haziran 2015 tarihi itibarıyla ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi, AB Yapı Malzemeleri Tüzüğü´nün (CPR) eşleniği olan Yapı Malzeme Yönetmeliği´nin 6. maddesine göre; ürünün yönetmelikte belirtilen temel gerekleri karşılamasına imkan veren malzeme anlamına gelen CE işareti ile piyasaya arz edilmektedir. Ürünlerimiz TS EN 13499 (Isı yalıtım malzemeleri - Binalarda kullanılan- Genleştirilmiş polistiren esaslı harici kompozit ısı yalıtım sistemleri (ETICS) standartlarında üretilmektedir."

 

01/10/2019