Süleymaniye Valisi Sn. Abubakar'dan OSB' mize Ziyaret.

Süleymaniye Valisi Abubakar, OSB'yi ve fabrikaları gezdi

Süleymaniye Valisi Dr. Haval Abubaker başkanlığındaki heyet Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti. Abubaker ve beraberindeki heyet, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Fidan ve YK üyesi Ali İhsan Özdoğan tarafından karşılandı.
OSB yönetim odasında gerçekleşen ziyarette, Süleymaniye ve Diyarbakır OSB'deki yatırım fırsatları masaya yatırılarak, karşılıklı ticari görüş alış-verişindi bulunuldu. Yapılan görüşmenin ardından OSB Yönetim Kurulu Başkanı Odabaşı, YK Başkan Vekili Mustafa Fidan ile YK üyesi Ali İhsan Özdoğan, Vali Abubakar'a bir plaket verdi. 
OSB'de çekilen hatıra fotoğrafının ardından Süleymaniye Valisi Dr. Haval Abubaker başkanlığındaki heyet Diyarbakır OSB Başkanı Odabaşı, Başkan Vekili Fidan ve YK üyesi Özdoğan ile birlikte Endüstri 4.0 (robotik sistem) ile enerji paneli üreten Sternlicht Energie firmasını ziyaret ederek, firma temsilcilerinden bilgi aldı.
Süleymaniye Valisi Dr. Abubaker başkanlığındaki heyet ve OSB yönetimi son olarak, Şimşek Aliminyum firmasını ziyaret ederek, yetkililerden üretim hakkında bilgi aldı.

19/03/2019