OSBÜK Marmara Bölge toplantısı Cuma günü yapılacak

OSBÜK Marmara Bölge toplantısı Cuma günü yapılacak

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Ali İhsan Özdoğan'ın da aralarında bulunduğu OSBÜK yönetimi, Cuma günü Çorlu'da yapılacak OSBÜK Marmara Bölge Toplantısı için gittiği Trakya bölgesinde Edirne, Tekirdağ ve Karklareli valileri ve iş insanlarını ile bazı odaları ziyaret etti.
OSB'lerin üst kuruluşu olan OSBÜK yönetimi ilk olarak, Edirne Valisi ve Edirne OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Ekrem Canalp'ı ziyaret etti. OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü ve yönetim kurulu üyeleri ardından, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay ile bir araya geldi. Heyet ayrıca Hayrabolu OSB’yi de ziyaret ederek Bölge Müdürü Ethem Çetin’den bilgi aldı. Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Eyüp Sözdinler'i ziyaret eden OSBÜK yönetimi, daha sonra Kırklareli'ne geçti. OSBUK heyeti, burada Kırklareli Valisi Osman Bilgin'e, OSB'ler ve OSBÜK'ün çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi.
Cuma günü Çorlu'da yapılacak OSBUK Marmara Bölge Toplantısı'na; Diyarbakır OSB'yi temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan Özdoğan ve OSB Bölge Müdürü Mehmet Özel katılıyor.

28/11/2019