İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya, OSB'yi ziyaret etti

İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya, OSB'yi ziyaret etti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ile birlikte katıldığı ve Dicle Üniversite’nde bugün başlayan İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı’nda, Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak açtığımız stand, büyük ilgi gördü. Standa gelen konukları ağırlayan OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Sezai Topalan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı OSB'da fabrikaları bulunan firma stantlarını ziyaret ederek başarılar diledi.

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, İŞKUR Diyarbakır İl Müdürü İsmail Koç ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Sezai Topalan, Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, OSBÜK Yönetim Kurulu üyemiz Ali İhsan Özdoğan tarafından karşılanan Uzunkaya ve beraberindekilere, OSB ile ilgili kısa bir bilgi verildi.

OSB yönetimi tarafından verilen plaketin ardından İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya, İSKUR Tekstil ve Mina Galvaniz Fabrikaları'nı ziyaret etti. İSKUR Tekstil Fabrikası Genel Müdürü Ekrem Kul, birlikte gezdikleri fabrika hakkında, Uzunkaya'ya bilgi verdi. Burada çalışanlarla hatırla fotoğrafı çeken Uzunkaya, daha sonra Mina Galvaniz Fabrikası'na geçti. Burada da Fabrika Yöneticisi Tahir Özekinci, İnsan Kaynakları Müdürü Çetin Murat Aksoy tarafından karşılanan Uzunkaya ve beraberindekiler, galvaniz üretim fabrikasını gezerek, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ve beraberindekiler, daha sonra kent merkezine dönmek üzere Organize Sanayi Bölgesi'nden ayrıldı. Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı yarın da açık olacak.

22/10/2019