Daha güvende yaşayın diye; Alansan Tel Çit Sistemleri

Daha güvende yaşayın diye; Alansan Tel Çit Sistemleri

DİYARBAKIR Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 5 bin metrekarelik alanda tel çit üretimi yapan Alansan İnşaat Tel Örme İth. İhr. San. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Müzaffer Alan, tamamı kendi imalatları olan ürünlerle, "Kaliteli ve daha da güvende hissettirecek ürünler imal ediyoruz" dedi.

Diyarbakır OSB, 1'inci etapta 5 bin metrekarelik alanda tel çit sistemleri üretimini yapan Alansan Tel Çit Sistemleri Fabrikası, kaliteli ve tamamı kendi üretimleri olan sistemlerle, müşterilerine güven veriyor. Alansan İnşaat Tel Örme İth. İhr. San. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Müzaffer Alan, 1993 yılında 200 metrekarelik bir atölyede başladıkları çit üretimini, son teknolojik makinelerle devam ettirdiklerini söyledi. 1994 yılında soğuk su depo imalatıyla üretimde bir kademe atladıklarını belirten Alan, "Şirketimiz 1993 yılında Diyarbakır'da 200 metrekarelik küçük bir atölyede Alan-San Güneş Enerjisi adı altında kurulmuş olup, 1994 yılında soğuk su depo imalatı ile devam etmiştir. 1995 yılında bölgemiz ihtiyacı olduğunu hissettiğimiz tel örgü imalatına başlayarak, 1999 yıolında kadar mekanik makinelerle devam ederken, teknolojiyle ayak uydurmak amacı ile tek girişli otomatik tel örme makinesiyle üretimimizi hızlandırdık. 2004 yılında 4 adet çift girişli tam otomatik tel örme makineleri ile parkurumuzu genişleterek, üretimimizi 300 metrekareye çıkardık. Şahıs şirketi olarak kurulan Alan-San Tel, 2007 yılında unvan değişikliğine giderek limited şirketimizi kurduk. 2009 yılında 800 metrekarelik kapalı alanda otomatik kamineler ile üretim kapasitemizi 2 katına çıkardık. 2011 yılında 2000 metrekarelik kapalı alanda bölgemizde bir ilk olan beton çit direk üretimine başladık. Organize sanayi bölgesinde kurmuş olduğumuz 5 bin metrekarelik üretim tesisimizde panel çit, jiletli tel, pvc tel kaplama, beton direk, çim çit ve galvanizli kafes teli imalatları ile ürün çeşitlerimizi arttırdık" dedi.

Çeşit üretimleriy Türkiye'deki 4 firmadan biri olduklarını anlatan Alan, !Alansan tel çit sistemleri olarak müşteri ve çalışanına artıdeğer sağlayan, ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen, toplumsal sorumluluğun bilincinde, değerlerine sahip, güvenliği, kalite yönetimi, yaygın hizmet ağı, ürün çeşitliliği, uzman personeli ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, ilk akla gelen ve tercih edilen yüksek kaliteye sahip bir şirket konumundadır. Sistematik olarak çalışan, Türkiye'deki 4 firmadan biriyiz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise tek firmayız. Üretimimizin yüzde 15'ini Irak pazarına ihraç ediyoruz, kalan kısma Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri başta olmak üzere onlarca kente gönderiyoruz. Şu an yüzde 60 kapasite ile çalışıyoruz ve 20 kişi istihdam ediyoruz. Yüzde 100 kapasite ile çılışmamız halinde çalışan sayısı 35'e çıkacak. Üretim tesisimizde panel çit, jiletli tel, pvc tel kaplama, beton direk, çim çit ve galvanizli kafes teli imalatları ile ürün çeşitlerimizi arttırdık. Ürünlerimizin tamamı kendi imalatımızdır" diye konuştu.

15/10/2019