30 yıl sonra döndüğü Diyarbakır'da kot fabrikası kurdu

30 yıl sonra döndüğü Diyarbakır'da kot fabrikası kurdu

Baba mesleği terzicilik ile tekstil sektörüne başlayarak İstanbul'da kurdukları kot fabrikasıyla önemli bir konuma gelen Tailor Stone Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erol Taş, 30 yıl sonra döndüğü memleketinde de kot fabrikası kurarak, yatırımlarına devam etti. Tailor Stone Tekstil Hiz. San. Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Erol Taş, İstanbul'daki kot fabrikalarına ilave olarak, Diyarbakır OSB 2'inci etapta 7 bin 500 metre kapalı alanda kot üretimine başladı.

Kardeşleriyle birlikte işi yürüten Tailor Stone Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erol Taş, şirket olarak bir çok dünya markasına üretim yaptıklarını söyledi. Diyarbakır OSB'de kurdukları fabrikada daha seçkin markaların isteklerine cevap verebilmeyi amaçladıklarını belirten Taş, "2019 yılı Ekim ayında Diyarbakır OSB'de fabrikamızı kurduk. 30 yılı aşkın süredir İstanbul'da faaliyet gösteren şirketimiz birçok dünya markasına üretim yapmaktadır. Ayrıca Diyarbakır OSB'de kurulan fabrikamız daha seçkin markaların isteklerine cevap verebilme adına gerek ARGE, gerek üretim anlamında son teknoloji makinelerle donatılmış, konusunda en profesyonel insanlarla çalışan ve müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen bir kurumsal şirkettir. Hazır giyim sektöründe dünya markalarının stratejik üretim ortağı olmayı kendimize vizyon edindik. İnsana ve tekonolojiye yatırım yapmak suretiyle, düşük maliyetlerle kaliteli üretim gerçekleştirerek kendi sektöründe öncü olmayı hedefliyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak, doğayla barışık olmak ve çevre bilincini oluşturarak yaygınlaştırmak, toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmek, 'Önce insan' prensibiyle hareket ederek, diğer firmalara öncü olmak da bizim misyonumuz olacaktır.

Hem bölgesel, hem de kişisel olarak değerlere önem vererek yollarına devam etmek istediklerini anlatan Taş, şöyle konuştu:
"Vizyon ve misyonumuzu yerine getirirken, değerlerimizi de unutmadan, yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Müşterilerimiz ve üretim ortaklarımızla karşılıklı ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirmek. Tekstil sektöründe uyguladığımız sosyal sorumluluk ilkeleriyle, uluslararası alanda belirleyici olmak. Son teknoloji ve süreç uygulamaları ile sektöre yeni ürünler sunmak ve lider konumda olmak. Tedarik zinciri boyunca yer alan tüm süreçlerimizi bilişim teknolojileri ile entegre ederek, müşterilerimizin artan servis ihtiyaçlarına cevap vermek. Üretim süreçlerini kısaltmak için müşterilerimizle ilişkilerimizi sürekli hale getirmek."

 

20/02/2020